Tandläkare som erbjuder akut tandvård i Solna

Letar ni efter en tandläkare som erbjuder akut tandvård i Solna? Tandvärk, utslagna tänder och svullet tandkött kan göra att man behöver akut tandvård.

Det är inte helt ovanligt att träffas av en hård boll på munnen eller att ramla och slå i tänderna när man sportar. Har man riktig otur kan tänderna skadas så att man måste uppsöka en tandläkare akut. Men det är inte bara dramatiska händelser och olyckor som kan göra att man kan vara i behov av akut tandvård.

Även svullnader och ömhet i tandköttet, en tand som plötsligt ändrar färg, visdomständer som börjar komma upp och mycket annat kan göra det nödvändigt att så snabbt som möjligt besöka en tandläkare. De flesta tandläkare har akuttider både under dagtid och kvällstid, vilket betyder att det är enkelt att få hjälp när man behöver.

Hur mycket kostar akut tandvård?

När man söker akut tandvård får man först och främst hjälp med att komma till rätta med smärtan. Ofta får man sedan komma tillbaka för att åtgärda det egentliga problemet. Detta för att svullnaden och inflammationen först måste lägga sig och för att det kan behövas ytterligare undersökningar för att hitta den bästa behandlingsmetoden.

Att uppsöka en tandläkare akut kostar inget extra och tandvårdsförsäkringen gäller som vanligt. För den som är i behov av akut tandvård i Solna finns det flera kliniker som man kan vända sig till. Många av dem lägger ut lediga akuttider på sin hemsida och man kan även där kontakta dem och boka tid.

6 Aug 2022