Tandimplantat en möjlighet i Stockholm

Plötsligt har man hamnat i en situation där man plötsligt saknar tänder. En känslomässigt svår situation som kan tas om hand med tandimplantat i Stockholm.

Ida hade länge tänkt boka en tid hos tandläkaren. Det handlade inte om ett år eller så utan snarare åtta. Under lång tid hade tandköttet börjat blöda vid tandborstning, något som hade blivit nästan som en självklarhet under mycket lång tid. Anledningen till att hon inte gått på undersökningar var att hon hade tandläkarskräck.

Häromdagen hade hon tappat en tand som suttit löst, något som inte kunde vara rätt, hon var ju vuxen. Nu satt hon vid datorn och var på väg, precis som många gånger förr, att boka en tid på tandkliniken i Stockholm hon gått till sist. Det fanns något betryggande med det då de måste vara bra för att finnas kvar.

Tandimplantat minskar oron

Ida hittade ett kontaktformulär där man kunde boka tandimplantat i Stockholm. Då hon någonstans hoppades att det skulle ta lång tid att få svar använde hon den istället för att ringa, trots att hon inte hade ett pris på tandimplantat i Stockholm. Det fungerade inte alls då svaret kom redan nästa dag då hon även fick en tid hos en tandläkare.

Efter att ha tänkt avboka flera gånger satt hon till sist i tandläkarstolen. Det kändes jobbigt att hon inte kommit tidigare. Men tandläkaren var fantastisk och bekräftade att en tandimplantation var möjlig. Trots att Ida var så rädd för tandläkaren växte ett lyckorus inom henne. Hon skulle få hjälp och från och med nu skulle hon komma till kliniken varje år.

15 Oct 2022