Mäklare i Sundsvall som hjälper dig med köp och försäljning av bostäder

Att kontakta en mäklare i Sundsvall innebär inte nödvändigtvis att man planerar att köpa eller sälja en lägenhet. Det är faktiskt möjligt att göra både och hos samma mäklarbyrå.

Lena och Milan bestämde sig för att flytta ihop. Men det var en komplicerad process. Lena bodde i Solna och skulle lämna sin hemstad för att flytta till Sundsvall där Milan bodde. Det var en stor och både spännande och skrämmande omställning för henne. Hon hade fått ett jobb inom vildmarksturism som hon såg fram emot med stor entusiasm.

När Lena kom till Sundsvall träffade hon mäklaren Anna, som skulle hjälpa dem att hitta sitt nya hem och även sälja Milan's lägenhet i stan. Milan hade inte behövt oroa sig för att fixa iordning lägenheten, eftersom Anna hjälpte honom även med stylingen. Så lägenheten var redan ute till försäljning.

Engagerade mäklare i Sundsvall

Tillsammans med Anna besökte de några hus som de hade hittat. De hade höga förhoppningar, men när de väl kom dit kände de att något inte stämde. Anna, som hade varit verksam som mäklare i Sundsvall under lång tid, förstod att de inte var nöjda. Under bilresan frågade hon om de var intresserade av att se ett hus som inte var renoverat, men hade sin egen charm.

De tackade ja, och färden fortsatte. Upptill huset var lång, och när huset kom i sikte blev de båda tagna av stunden. Där var det - deras hem. De visste det bara. Mäklaren hade rätt - huset behövde renoveras. Priset var betydligt lägre än genomsnittet, och de tvekade inte en sekund. De hade funnit sin egen plats i Medelpad.

Det perfekta hemmet i Sundsvall

Efter att ha bestämt sig för huset i Sundsvall satte Lena och Milan igång med renoveringen. De gjorde huset till sitt eget, och med hjälp av duktiga hantverkare blev det precis som de hade tänkt sig. Nu var de redo att börja ett nytt kapitel i sitt liv tillsammans.

Fördelen med att ha en mäklare som Anna var att hon inte bara hjälpte till med försäljningen av Milans lägenhet, utan också guidade dem genom hela processen med att köpa det nya huset. Hennes engagemang och kunskap var ovärderlig för dem.

21 Jul 2023