Cateringfirma vid oväntat besök

När semestern kommer är det många som tycker om att överraska vänner och familj. Något som kan vara tufft för värdarna. Då är en cateringfirma räddningen.

Dagen var solig och hela familjen njöt av att vara ledig. De hade inga måsten och tänkte åka och bada och sedan köpa med sig pizza på vägen hem. Kanske skulle de till och med äta direkt ur kartongerna för att slippa få någon disk. Lenas mobil plingade till och skvallrade om att ett sms hade mottagits.

Hon suckar så djupt så att maken Stig ser upp. Lena förklarar att systerns familj kommer följande dag. Det hade inte varit en fråga utan ett konstaterande. Besviket konstaterade hon att dagen på stranden gått om intet. Men Lars vägrar acceptera detta och letar reda på en cateringfirma på nätet.

Cateringfirma levererar

Lyckligtvis har familjen alltid hembakat bröd samt bär och grönsaker i frysen. Visst finns även en del mat men det tar tid att göra för åtta personer. Istället letar Lars fram en cateringfirma som levererar grillbuffé. Det skulle bli perfekt när vädret var så vackert och ingen ville äta tyngre mat.

Väl beställt packade familjen picknickväskan och plockade ihop alla strandsaker. Sedan gav de sig iväg för den dag de tidigare planerat för. Nu skulle de få njuta av den lata dagen samtidigt som de kunde känna sig nöjda med att släktens besök skulle bli trevligt och alla skulle bli mätta och belåtna av den fantastiska maten. På vägen hem skulle de köpa glass och jordgubbar till efterrätt.

Läs mer om vad för mat du kan beställa via en cateringfirma här: cateringfirman.se

3 Jun 2023