Akuttandläkare i Stockholm för den som dragit på det

En akuttandläkare i Stockholm finns för de som behöver akut tandvård. Det är bra att veta för den som försökt att inte låtsas om det gryende problemet i munnen.

Jenny hade ont. Riktigt ont faktiskt. Det hade börjat med ett litet obehag, som hon naturligtvis hade valt att inte uppmärksamma. Hon hade ju inte tid att gå till tandläkaren. Det skulle säkert gå över av sig själv. Munsköljning några gånger om dagen borde väl kunna ta kål på bakterierna?

Men det hade inte gått hennes väg. I nuläget kunde hon inte annat än erkänna att hon borde ha försökt få en tid hos tandläkaren redan för ett par dagar sedan. Nu var smärtan olidlig och hon kunde inte äta fast föda överhuvudtaget. Ljummen soppa och sugrörsdricka var det enda som nu stod på hennes meny. Och värktabletter förstås.

Hitta en akuttandläkare

Det blev till att försöka hitta tid hos en akuttandläkare. Hon kunde helt enkelt inte vänta på en tid hos hennes ordinarie tandläkare. Särskilt inte eftersom hon även hade fått feber nu. Det skulle nog behövas antibiotika för att få ned inflammationen.

Alltså sökte hon på nätet efter en akuttandläkare i Stockholm. Som tur var så fick hon napp nästan direkt. Hon hittade en klinik där de kunde ta emot henne morgonen efter. De skulle också kunna skriva ut recept på antibiotika om de kom fram till att det behövdes. Nu var Jenny bara tvungen att genomlida en natt till. Sen skulle det lösa sig. Hör av dig till denna tandläkare när du behöver akut tandvård: www.akuttandläkarestockholm.net

18 Oct 2022