Inte krångligt att bygga pool

Det är inte så krånligt att bygga en pool. Många tänker att det krävs flera månaders byggande av pooler i ett hem, eller ute i trädgården, men så behöver det inte vara. Det kan gå snabbt att bygga en Thermopool antingen inne i bostaden eller ute i trädågrden. Beroende på hur man vill använda poolen kan det vara bäst att antingen bygga den inomhus eller utomhus. Vill man mest ha en liten pool som den del av bastubadande, passar det bäst att ha den inomhus. Vill man till exempel ha en pool för motionssimning, är det också bäst att placera den inomhus, där man kan anvädna den året om.

Har man en pool hemma slipper man åka till stranden

Vill man däremot ha poolen för rekreation, för lekar vid poolen för barnen och alla i famijen är det bäst att bygga den utomhus, exempelvis i trädgården. Har man den utomhus är det lättare att använda den på somrarna istället för att åka iväg till stranden. Det kan vara nog så krångligt att åka iväg med barn, badleksaker och mat och dryck för en heldag vid sjön eller på stranden. Istället för att åka iväg och sedan ta med sig hela sandstranden hem igen, kan man i stället stanna hemma och slippa all sand som lätt följer med en när man väl har packat hela bilen full med ungar, badleksaker och solstolar. Har man istället en pool hemma, kan man njuta av sol och bad lika bra ändå. Och så slipper man böket med att förflytta sig och ta med allt som ska till för att kunna vara hela dagen kvar på stranden.

Därför går ett poolbygge enkelt

En Thermopool är enkelt förklarat en pool som är byggd i ett frigoliptblock, ett isolerblock. Det gör att poolen inte blir så kall, som det annars kan kännas som i en pool bygd i sten- eller kakelplattor. De är lätta att hantera. Poolen kommer i form av frigolitblock, som inte är tunga utan lätta att hantera, göra hål i för vattentillförsel och belysning. Känner du att det är svårt att hantera dem på egen hand, kan du, om du så önskar, kommer leverantören hem till dig och monterar poolen åt dig som du önskar den. Det enda du behöver göra är att bestämma var du vill placera poolen. Sedan är det bara att överlåta till proffsen att bygga, montera och installera poolen åt dig.

19 Nov 2018