Hyr partytält till barnkalaset

Är ditt barn fött på våren eller sommaren? Då har ni säkert helst födelsedagskalaset utomhus. Ett utomhuskalas är nog något som de flesta föräldrar föredrar, eftersom det innebär att man kan bjuda fler kompisar. Dessutom är det naturligtvis bättre att kalaset hålls ute i friska luften, eftersom barnen lättare håller sig pigga och glada under hela kalaset.

Att det är lite småregnigt och mulet är ingenting som spelar någon större roll vid ett barnkalas. Barn är mindre känsliga än oss vuxna för om det är vackert eller dåligt väder. Det enda som behövs är att hyra ett partytält och duka upp för tårtkalaset. Från april och fram till åtminstone slutet av september är det fullt möjligt att ha kalas ute i trädgården. Är det lite småkyligt utrustar du bara tältet med infravärme eller gasolbrännare som sprider en skön värme i tältet.

Den perfekta utgångspunkten för ett barnkalas

Hos en firma som hyr ut partytält kan man i regel också hyra bord och stolar. Ett långbord som dukas med pappersduk och förses med girlanger, ballonger och kritor att måla direkt på bordet med blir en fin utgångspunkt för kalaset och sätter barnen i rätt partystämning. Ett partytält är den perfekt utgångspunkten för lekar och tävlingar, som tar vid när tårtan är uppäten. Bara att hoppa ner från stolarna och ge sig ut på gräsmattan. På ett barnkalas funkar det bäst med papperstallrikar och plastglas, vilket så klart också underlättar när det är dags att städa undan.

Hämtas eller levereras

Hyr man ett partytält i Stockholm kan man välja mellan att hämta det själv och sätta upp, eller att få det levererat direkt till trädgården. De flesta firmor reser även tältet mot en mindre ersättning, och river det när det ska hämtas. Då kan de även sätta upp ljusslingor och infravärme. Vanligtvis behöver ingen elektricitet dras till tältet, eftersom belysningen kan drivas med batteri och värme kan fås genom gasolvärmare.

Hyr partytält i Stockholm

Det ser ut att bli en varm vår, och förhoppningsvis får vi även en varm och skön sommar. Vankas det barnkalas i maj eller juni, är det redan nu dags att boka ett partytält, vilket är en förutsättning för att ha barnkalaset utomhus om det regnar. Men även vid fint väder mår både barn och födelsetårta bra av att få skydd mot solen, vilket de får med ett partytält.

Boka ett partytält så tidigt som möjligt om du vill ordna dina barns kalas utomhus. Under våren och sommaren är det många i Stockholm som vill ha fest utomhus, och även om det finns många firmor i Stockholm som hyr ut partytält, bord och stolar, så blir de snabbt uppbokade.

10 Jul 2019